onsdag 9 januari 2013

Hundgår'n

Igår eftermiddag mötte jag, Daniel och Blixten upp Björn och Juno (som är i stan och hälsar på) vid en hundgård. Det är så himla bra att börja träffas där så att hundarna får springa av sig. Det är liksom lite svårt för dem att göra det i vår lilla lägenhet.


Den här hundgården är alldeles nybyggd och jättestor och fin. Storlek krävs ju så att hundarna verkligen får springa och sträcka ut sig. 


Vi människor stod mest och tittade på och hejade. 


Här är ju jag, och hundarna i en hög i bakgrunden.


Sedan kom det ett helt gäng hundar till och frågade om de fick komma in, och det fick de såklart. Juno skällde på dem och de skällde tillbaka. En liten schäfervalp blev rädd, men oj, så söt den var. Valpar som inte riktigt har kontroll på sin kropp är ju så himla gulliga.


Blixten försökte mest leka spring-leken. Vilken bara går ut på att en springer runt, runt, runt. Alla hundar verkade tycka att just den leken var himla rolig. Utom en som bara gick och sniffade i backen.


Det är ett så bra ställe, hundgården, och dit ska jag helt klart försöka gå oftare. Alla ställen som är stora, men inhägnade är ju perfekt för hundar att leka i.

Inga kommentarer: