tisdag 20 december 2011

Lucka 20 - Berätta om vad du önskar dig i julklapp


Jag önskar mig inte alls särskilt mycket i julklapp i år. Men det finns vissa saker som jag har ögonen på.

Bland annat den lilla svarta pallen. Den skulle passa superbra i mitt vardagsrum. Jag skulle kunna sitta på den, om vi har vänner hemma till exempel och alla inte får plats i soffan. Eller så skulle jag kunna lägga fötterna på den och sitta hur bekvämt som helst i soffan eller nån fåtölj. Plus att den är hur mjuk som helst, så jag skulle kunna klappa den och låtsas att jag har ett extra husdjur. Möjligt att det sista skälet är lite knäppt, men ändå. Fin pall.

Den sista säsongen av Dawson's Creek vill jag också ha. Får jag den så har jag alla säsonger och det skulle göra mig mycket glad. Det är ju en fantastiskt bra serie som alla borde se.

Boken The Fault in Our Stars av John Green ligger också högt upp på min önskelista. Tyvärr är den inte släppt än. Jag gillar alla hans böcker och hoppas att den här är lika bra.

Jag skulle inte tacka nej till den snygga silverväskan från Lindex. Den skulle kunna liva upp mig i januarimörkret. Den ser också himla stor ut, vilket jag gillar. Jag skulle få plats med allt (till och med Blixten).

Fina trosor skulle jag verkligen behöva nya. De på bilden är string och sådana vill jag ju inte ha, men snygga trosor med stjärnor på tar jag gärna emot. Strumpbyxor blir jag också väldigt glad över, då jag förbrukar typ ett par i veckan.

Ett par snygga örhängen skulle jag också bli jätteglad om jag fick i julklapp. Jag älskar örhängen och är av den bestämda åsikten att det inte går att äga för många.


Silverväska från Lindex
Strumpbyxor från H&M
Dawson's Creek från Discshop
The Fault in Our Stars från överallt där man kan köpa böcker
Pall från Rusta
Trosor och örhängen från Gina Tricot

2 kommentarer:

Emma says style, love & rock and roll. sa...

Silverväskan vill jag ha!

Vicky sa...

mysig pall :) såg någon som liknade dig vid slussen igår förresten!