måndag 12 december 2011

At christmas time, we let in light and we banish shade

I lördags var jag, Daniel och Blixten på en julmysdag hemma hos Daniels familj. Vi gjorde glögg, kroppkakor, köttbullar och knäck till julafton. Så roligt! Det var första gången jag gjorde både kroppkakor och glögg, alltid kul att lära sig nya saker. Det bästa med dagen var såklart att man fick provsmaka allt. Så himla gott! Speciellt glöggen. Den var visserligen hur stark som helt, så ett litet glögglas är mer än nog. Men den kryddiga smaken var underbart julig.


Glöggsmaksättare som silades bort:
Potatis och mjöl som ska bli kroppkakor:
Färdig glögg, i två fina flaskor:
Blixten älskade all uppmärksamhet han fick, men ibland är det lite tröttsamt också och då vill han bara vila på golvet:
Färdiga kroppkakor:



3 kommentarer:

Lorissa sa...

Gudarns vad ni har fixat och donat ni :D

sv: ja visst låter det luvligt? Själv har jag aldrig gjort sparrissås, men hur svårt kan det vara... jag kan ju alltid googla på recept, inte sant? ;) Vad gjorde man innan internet alltså...

Sandra sa...

sv: tack :)!

SOFIA sa...

Tack för din värmande kommentar fina du. Hoppas du stannar kvar och följer bloggen. Ha en fin kväll! KRAM