torsdag 19 december 2013

Vuxenpoäng: en miljon!

Den här veckan har jag och Daniel gjort någonting alldeles enormt stort och vuxet. Vi har nämligen köpt hus!

Från och med nu ska vi lämna vår trånga lägenhet och bo stort, med massa utrymme. Med en braskamin och tegelvägg och en tomt där Blixten kan springa varv efter varv. Med tvättstuga och två toaletter, sånt är lyx för mig. Tänk vad underbart att kunna tvätta utan att behöva boka tid i flera veckor innan och sen springa tre trappor upp och ned under hela tvättiden.


Nu väntar inflytt på lördag och sedan något helt nytt: att ta mig an ett helt hus och inreda och renovera. Så himla spännande. Jag kommer hänga på inredningssajter och designbloggar. Allt för att få inspiration och lära mig mer. Det som känns allra bäst är att vi kommer få så mycket större än vad vi har nu. Nu bor vi i en liten tvåa på tredje våningen och jag är så himla trött på det. Trött på att trängas. Vi kommer att flytta till ett helt nytt område, vilket också är spännande. Vi kommer få nära till skog och bo tre minuter från havet. Det känns ganska så bra.


Vitt och ljust är det också, och det gillar jag. Speciellt den mörka delen av året. Jag blir lugnare i miljöer som är ljusa och inte så hetsiga.

Som vi har burit kartonger och packat och rensat och slängt och skänkt. Alla stora möbler flyttar vi på lördag och då flyttar vi in på riktigt (jag vägrar flytta in innan det finns internet). Oj, vad jag längtar!

2 kommentarer:

Anna María sa...

Grattis och så pepp på massa plats!

lisa sa...

Åh vad härligt med massa plats och egen tvättstuga! Det är det sämsta med att bo i lägenhet att inte ha egen tvättmaskin. Hatar att tvätta. Särskilt när man måste springa upp och ned i trapporna hela tiden. Usch. Längtar till den dagen man har egen tvättmaskin. Lycka till med huset nu :)