söndag 8 december 2013

En usling

Idag är det andra advent och jag känner mig som en usling. Jag skulle egentligen ha åkt iväg på en grej idag, men jag ställde in det i sista sekund. Jag känner mig alltid så himla dum de få gångerna jag ställer in grejer, eller inte kommer. Men det fanns inte en chans att jag skulle orkat åka till Stockholm idag. Flera timmars resa. Flera olika bussar. Bussar som inte passar varandra i tid och skulle inneburit en timmes väntan utomhus sju på morgonen. En söndag. När jag vaknade var det åtta minus. Det fanns inte en chans att min kropp skulle orkat ta sig till huvudstaden.

Och jag hatar ju att åka själv på grejer. Resa är nåt av det värsta jag vet, och är jag själv blir det ännu värre. Jag blir så orolig och nervös. Kan bara tänka att allt kommer att gå fel. Jag kommer missa bussar och tåg och jag kommer att gå vilse och inte hitta. Eller gå in i fel dörr. Glömma bagaget på perrongen. Göra bort mig.

Men jag känner mig ändå så himla sämst som inte kämpar hårdare. Eller skaffar ett himla körkort så jag slipper åka buss.

Inga kommentarer: