lördag 28 december 2013

Status i flytten

Flytten och allt med det nya huset rullar på. Nu har vi bott här i en vecka och det är väl först nu som det börjar kännas lite mer ordnat. Hela den här veckan har liksom varit fullproppad och gått i 110. Jag och Daniel har bägge jobbat och det har varit jul med allt vad det innebär. Det känns som att resten av livet borde ta paus när en gör nåt så stort och tidskrävande som att flytta, men det gör ju inte det. En måste ändå gå till jobbet och komma hem sent när det är mörkt ute och då kan en inte plocka upp grejer ur flyttkartonger för en har inte fixat lampor i alla rum!

Antal skador i flytten: 3 vad jag vet: Emelie blev attackerad av en bokhylla och jag skar mig på glas som gått sönder samt fick en planka på näsan när vi skulle bygga ihop sängen. Typiskt mig att göra mig illa. När vi flyttade från Malmö ramlade jag ur flyttbilen och landade så illa att jag bröt armen.

Antal saker som gått sönder: 1. Datorn :(

Antal dagar vi haft besök här i det nya huset: 8 av 8.

Antal gånger jag och Daniel ropat nåt till varandra och inte hört på grund av att huset är så mycket större än lägenheten och vi inte riktigt är vana än: ungefär en miljon.

Antal gånger jag svurit över att jag inte orkat packa upp mina kläder än så alla kläder jag äger ligger i svarta sopsäckar: varje morgon.

Antal rum som i princip är helt tomma för vi har inte möbler nog: 1, allrummet. Det är nog mitt favoritrum i hela huset, men jag vet inte riktigt hur vi ska möblera. Det är där braskaminen står och det är ett himla mysigt rum, men just nu har vi inga möbler alls att ställa där, så det ser lite sorgligt tomt ut. Men jag tänker att, äh, det fylls upp snart nog.

Antal gånger jag stannat upp och bara tittat mig omkring och känt mig hemma och lycklig i hela kroppen: ingen. Skoja! Händer typ exakt hela tiden. Speciellt händer det att jag stannar upp och tittar på innergården och längtar tills vår och sommar när den är ännu lite mer användbar. Nu är det mest Blixten som använder det. Han har hängt där med två olika hundpolare, Wille och Lyra. Vi har verkligen bästa gården för småhundar.

1 kommentar:

Fina Frun.se sa...

Hoppas att ni kommer stortrivas i det nya hemmet!