Det första man gör är att hacka lök och selleri. Fräs sedan på löken i en stekpanna eller liknande. I med sellerin också, samt tomaterna. Låt det puttra en stund. Sedan kan man krydda. Jag använde salt, svartpeppar, socker och basilika. Och persiljan, såklart! Det blev gott. Sedan är det ungefär klart. Det blir godare om det kokar längre, så det kan det gott göra. Jag åt det med saffransris som blivit över från helgens middagsbjudning. Men annars kan man ju äta med pasta om man vill. Eller nåt annat.
Ingredienser!
Halvklart, innan kryddning.
Med massa kryddor!
På tallriken med ris ser det ut såhär:
Prova att laga. Jag lovar, det blir supergott!
4 kommentarer:
det såg riktigt gott ut!
sv: tack ska du ha!
åh tack!
vad gott det ser ut.
Envie d'aventure? (:
såg riktigt gott ut :)
Skicka en kommentar