torsdag 17 maj 2012

En jakt på trosor


När jag såg Crazy/Beautiful någon gång i början på 2000-talet blev jag kär i den låga boxertrosan. Jag köpte den första då och kände mig som Nicole i filmen. Det kändes ballt. Sedan dess har jag köpt fler och fler och nyligen upptäckte jag att jag bara äger sådana trosor. Endast boxer. Och det kändes jobbigt för jag har börjat ogilla den typen av trosa. Ogilla mycket. Så nu har jag varit på jakt efter trosor i klassiskt trosformat samt basmaterial. Och döm min förvåning när jag hittade de perfekta trosorna på Ica. De var mjuka och svarta och satt som en smäck. Så nu måste jag köpa fler såklart. Jag kan inte leva ett liv där jag bara äger ett par av min favorittrosa.

3 kommentarer:

Johanna sa...

Härligt troshyllningsinlägg :) Själv har jag två favoriter - en modell finns på Lindex och en finns på gekås i Ullared haha! Så där bunkrar jag alltid upp ett lager när jag är där - lite trist med bara en modell men jag vill ju knappt ha några andra...

Lisa sa...

haha roligt inlägg :D.

jag har flera olika trosfavoriter, pierre robert som finns på coop, en sort på kappahl och lindex, haha spännande att veta va? Sen finns det säkert ännu fler jag tycker om också ;P. jättefin är den där klänningen!

Christina sa...

Så bra att du hittade en ny trosmodell som du gillar :)

Fantstiskt fin klänning du har på dig :)