tisdag 22 oktober 2013

Dag 10 - Låtar jag lyssnar på när jag är glad, ledsen eller arg

Jag brukar väldigt sällan lyssna på musik. Ibland kan jag sätta på nån låt jag gillar eller nån ny sång jag hört och lyssna på 10 gånger på repeat. Överlag är jag inte särskilt musikförtjust. Jag vill hellre ha tyst runt mig. Oftast är det Daniel som sätter på musik och då lyssnar ju jag också, jag är ju så illa tvungen, så att säga och jag tycker ofta det är ganska bra, men det är inget jag själv sätter på. Daniel har bra musiksmak, så oftast nöjer jag med med det han lyssnar på.

Annars gillar jag Veronica Maggio, Håkan Hellström och Säkert!/Hello Saferide. De kan jag lyssna på vid alla tillfällen. Både glad, arg och ledsen. Fast helt ärligt kan jag inte se mig gå och sätta på en ledsen låt när jag känner mig ledsen. Eller en arg låt när jag känner mig arg. Sånt gör jag bara inte. Glada låtar, däremot, det gillar jag.

En låt som alltid gör mig glad och peppig och piggar upp mig är Escape av Rupert Holmes:


Den är lagom sockervaddslarvig att en bara måste bli glad när en hör den. 

Jag har ett Spotify-konto (reklamvarianten) men jag är aldrig nånsin inne. Nu loggade jag in bara för att och såg att mina Rekommenderade Album var Handen i fickan fast jag bryr mig och Bangerz. Det sammanfattar bra vem jag är och vad jag lyssnar på. Släng in lite Bob Dylan och Pink Champagne i mixen, så är det ungefär allt jag lyssnar på. Vid alla tillfällen.

Inga kommentarer: