torsdag 13 juni 2013

Sommarlov!

Idag fick jag sommarlov. Grattis och hurra till mig. Lov och lov, jag ska såklart jobba i sommar. Men ändå. Ingen skola förrän augusti. Det känns himla skönt. Att bara kunna fokusera på jobb, istället för skola och jobb. En sak istället för två. Enkelt istället för dubbelt. Rena semestern ju.

Tänk att en termin redan gått. Vad fort tiden går. Men det vet ni ju redan. Att tiden går fort, alltså. Att tiden springer iväg. Det är ju knappast nyheter. Det är gammelheter. I det här fallet känns det ganska bra att tiden går fort. Jag har läst en extra kurs nu i vår så att jag ska bli klar ännu tidigare. Och så tänker jag läsa en av höstens kurser nu i sommar. Inte tenta av, men i alla fall förbereda så kan jag det mesta och kan ta det lugnare i höst. Jag har två veckor "semester" i sommar så då har jag ju tid att läsa kurslitteratur. Annars ska jag bara läsa en massa skönlitteratur nu i sommar. Så härligt det ska bli. Jag har liksom inte hunnit det alls den senaste tiden känns det som. Och det gillar jag inte.

Tänk att en termin redan gått. Det känns jäkla bra. Jag har lärt mig otroligt mycket. Det har varit himla spännande och roligt. Det känns verkligen som att jag hittat rätt. Jag var ganska frustrerad i början, men det blev bättre ju mer tiden gick. Det blev lite svårare och lite roligare. Den här veckan har jag haft två stora, svåra prov och jag hoppas att det gick bra på dem. Jag tror det. I alla fall det jag skrev idag. Det kändes som att det gick bra. Jag gillar den känslan.

Idag firade vi sommarlov med lunch på restaurang tillsammans med hela klassen och läraren. Läraren fick blomma och det ösregnade utanför fönstren. Precis som det brukar vara när det blir sommarlov.

Inga kommentarer: