torsdag 27 juni 2013

Dessa sommarkvällar alltså

I måndags kväll var det fint väder och jag kan inte motstå att vara ute när det är fint väder. Jag och Daniel stoppade Blixten i cykelkorgen och mötte upp med Adam, Hallberg, Björkis, Björn och Juno för att grilla och bada på Stenvik.


Varma, ljusa sommarkvällar har vi inte så många av under året så jag vill liksom njuuuta av de få som finns.
När ölen och ostbågarna åkte fram, åkte skorna av. Äre sommar så äre. 


Juno diggar sommaren. Speciellt vid havet för då kan en bara hoppa i vattnet om det blir för varmt. 


Förbered er på mycket motljusbilder för vi satt i perfekt sommarkvällsmotljus (långt ord!). 


Att grilla korv i naturen känns så himla mycket svensk sommar. Björn var ansvarig för korvgrillningen i måndags. Alltså, öl + vänner + sommar är allt som behövs. 
Motljus!! I min kamera fanns typ två hundra bilder av det här slaget. Solnedgången blev också fotad ett flertal gånger. Och instagrammad av mig och Björn så exakt samma bild hamnade direkt efter varandra i feeden. Så vackert var det. Vi tog oss upp på klipporna för vi ville ju både fiska och bada. Som en ska vid havet.


Jag matchade en prickig klänning med stålmannenplåster. Fashion. 


Björkis fick fisk! Han var mycket glad och nöjd över detta. När jag ser den här bilden tänker jag på Fisk & Fri.


Jag ville ju bada såklart. Jag älskar att bada. Björn ville också. Det var faktiskt ganska varmt i vattnet. Jag blev förvånad eftersom vi badat dagen innan i svinkallt vatten.


 Vi försökte simma ut till fågelön, men vi blev givetvis attackerade på vägen och nådde inte fram. Jäkla fåglar som vill ha alla bra ställen för sig själva.När det blev lite för kallt för att vara kvar ute (dvs efter badet) cyklade vi hem till oss och fortsatte kvällen. Tills jag, som den party poopern jag är, gick och lade mig pga höll på att dö av trötthet.

Inga kommentarer: