onsdag 24 december 2014

Lucka 24: En bild som bäst beskriver din december


Det får bli en selfie! Från den 10 december, för att vara exakt. För att jag älskar selfies och för att selfies är bäst och det får vi aldrig glömma.

En selfie där jag är riktigt tjusig. Den här bilden beskriver min december bra. Jag har haft en rolig, snygg, spännande, utmanande, snabb, händelserik, och mycket upptagen december. Men överlag rolig! Jag har börjat älska svarta kläder, visat upp mig halvnaken på bloggen, längtat efter kyla, varit i Stockholm två gånger, varit supermeganervös, varit tuff och gjort den läskiganervositetgrejen ändå, gått på bio, klarat en examination, börjat en ny kurs, haft världens längsta skolvecka, köpt leopardbyxor och gått igenom hela året i den här julkalendern.

December är en bra och peppig månad, tycker jag. Det är så mycket vintermys och jullängtan i december. Och Emilys julkalender är så sjukt rolig att medverka i och gör att december känns som att den går hur fort som helst. Nu när den är slut kommer jag att sakna den. Sakna att ha något roligt att skriva om varje dag. Sakna att sitta och klura ut något passande till rubriken. Sakna samhörigheten med alla andra som deltar. Julkalendern är liksom kryddan på decembermoset.

(Det här var den allra sista luckan i Emily Dahls julkalender. Alla tidigare luckor hittas här.)

Inga kommentarer: