tisdag 18 december 2012

Julaftonsklänningar


(Klänningarna kommer från Zetterberg/Nelly, Gina Tricot och Lipsy/Nelly.)

 Nu är det bara en vecka kvar till julafton och hög tid att börja med alla förberedelserna. En av dem är ju att hitta något tjusigt att ha på sig. Jag älskar att klä upp mig på julafton, det är en sådan himla härlig dag och jag tar varje chans jag får att vara festlig. Ägde jag en röd klänning hade jag helt klart valt den, men det har jag inte. En vit klänning har jag inte heller, så jag kan tänka mig att det blir svart för min del. Eller så hade grönt varit fin. En riktigt smaragdgrön klänning hade varit heltjusigt. Men någon sådan har jag inte. Heller.


(Klänningarna kommer från ModCloth.)

En röd klänning hade varit trevligt att ha på mig så här i juletider. En riktigt tomteröd. Den enda dåliga med röda klänningar är att de knappt aldrig annars känns passande. Rött är ju definitivt lite av en julfärg och en färg som jag inte känner mig särskilt bekväm i. Men den som passar i rött borde helt klart köra en fint julröd klänning på julafton.
Annars är ju vitt fint. Som snön (som förhoppningsvis ligger kvar på julafton). "It's A Wonderful Life"-klänningen från ModCloth, det vill säga den med ett vinterlandskap, är ju helt fantastisk. Vilken jäkla julaftonsklänning!

 (Klänningarna kommer från ModCloth.)

Inga kommentarer: