fredag 28 december 2012

Annandagsspelkväll!

På annandagen, efter att vi vart runt och fikat och ätit middag med släkt, så mötte jag och Daniel upp Persson och gick på snöiga skogsstigar hem till Hallberg. Eller ja, hem till hans föräldrar. Ida var där också och vi hade en "spela spel och dricka vin"-kväll.


Vi spelade Bezzerwizzer och det ganska så svårt. Ibland. Vissa frågor var jättelätta och resten var dösvåra. Förutom för vissa bezzerwizzar.



Vi fuskköra lite, utan spelplan för det är ju egentligen bara frågorna som är roliga. "Arkitektur" kändes helt klart som den svåraste kategorin.


Ida och Daniel tittar kärleksfullt på Hallberg och Persson. 


Blixten var ju också med såklart. Ida har också en busig liten hund, men de två kunde liksom inte hålla sig från att bråka, så de fick vara separerade mest hela tiden. Blixten tog tillfällena i akt att vila under bordet. 


Och i mitt knä.



Som sagt, svåra frågor. Ibland klarade inte bezzerwizzarna heller. Besvikelsen var enorm. Men han vann ändå.


När hundarna släpptes lösa blev det liv i luckan. Blixten var mest rädd hela tiden. Han är inte van att hundar är så framåt. 




Ute, tänkte vi, där går det nog bättre. Så vi tog ut hundarna på en prommis och släppte dem lösa i snön. Där kunde de leka fritt utan att ha en massa jobbiga möbler i vägen.  Daniel kastade snöbollar som hundarna fångade och blev besvikna för när de väl fångade dem så var det ju inga bollar längre, bara snö.



Och det var den annandagen. Himla bra dag, ändå. Den minst viktiga av julens alla dagar, men ack så trevlig.

Inga kommentarer: