måndag 25 juli 2011

Det här med att åka tåg alltså

I går kväll kom jag och Daniel tillbaka till Oxelösund igen. Eller egentligen igår natt. För det har ju varit lite problem i tågtrafiken. Det känns som att det alltid blir problem med tågtrafiken. Det går aldrig bra att åka tåg. Och dyrt är det. Men i vart fall så hände det igen, samma sak som hände i julas. Vi blev dumpade av SJ. I Nässjö denna gång. Fördelarna var ju att den här gången var det inte mitt i vintern och vi behövde inte vänta ute. Men gud så trist det är att inte veta när och hur man ska komma hem. Efter mycket om och men, och bussar som vi inte fick plats på, fick vi åka taxi. Från Nässjö. Till Oxelösund. Via Linköping och någonstans ute på landet utanför Söderköping. Det tog ganska så lång tid om vi säger så. Och han som skulle till Söderköping pratade non-stop. jag försökte sova för att undvika att kräkas pga Småländska och Östergötska små, kringelkrokiga skogsvägar. Finns inget värre än skogsvägar när man har lätt till åksjuka. Tacka vet jag E4:an.

5 kommentarer:

DAISY sa...

Åh tackar!

Himla fin bakgrund du har tjejen! :)

Emma says style, love & rock and roll. sa...

e4:an är de åksjukas drömväg! ;) Allt annat, yuck... Har just gjort ca 40 mil i bil. lite less & smått glåmig av allt illamående!

Carro sa...

usch, sånt där är så tråkigt!

Olga sa...

sv: Åh, visst är den helt fantastisk! Försöker övertala alla mina vänner att se den med mig. Bara för att den var så himla eh, magisk!

Vilken himla liten trevlig blogg, sånt här gillas!

Beatrix sa...

suck för sj ibland alltså....