måndag 21 november 2011

November genom åren

Jag blev väldigt inspirerad av söta Polichinelle och hennes November Genom Åren-inlägg, och blev sugen på att göra samma sak. Titta igenom mina egna novembrar och vad jag gjort och hur jag sett ut. November är en ganska tråkig och grå månad i mina ögon. När november kommer har jag nyligen fyllt år (i oktober sker ju det) och det är fortfarande ganska långt kvar till jul. Men nåt kul har kanske hänt ändå?
Vi börjar med november 2005. Här hade jag precis fyllt 19 och det mesta jag gjorde var tydligen att festa. På VIP i Nylöping festade man då. (Men nu har det brunnit ner både en och två gånger). På bilden är jag och Camilla, i matchande vita linnen.

Gick och simmade gjorde jag också. Ofta tillsammans med Jessica. Jag älskar och har alltid älskat att simma, borde kanske börja med det igen? Om ni inte förstår vad det är på bilden så är det alltså en badhytt, en sådan som man får byta om i på badhuset.

Här var det mer fest. Hemma hos Jessica (i mitten) i hennes då nya lägenhet.

Och ännu mer fest. Vitt vin var ungefär allt jag drack då. Nu är det kanske det värsta jag vet. (Det kan ju ha ett samband).
November 2006 började jag med mörkt hår. 20 år var jag och hade precis flyttat ihop med Daniel.
Men jag har aldrig varit förtjust i mörkt hår egentligen, så jag blekte ner det ganska fort. Då fick det en tjusig rödorange nyans.


I november 2007 hade jag och Daniel precis flyttat till Malmö och börjat plugga. Jag var blond igen och lånade någons glasögon på en fest.

Som sagt, jag hade börjat plugga. Här är det ljusfysik som står på schemat (tentan jag gjorde den kursen var en av de svåraste jag gjort).

Jag och Daniel åkte tillsammans med hans familj till Öland. Där var det snö och iskallt.
Jag fotade mig i knäppa närbildsspeglar.

November 2008 bestod av många Singstar-förfester vill jag minnas. Himla roligt, även om jag är ganska sämst på sådana spel.


Jag var på Halloween-fest hemma hos Elin P. Elin B var utklädd till vampyr och jag var Carrie. Jag dansade loss i köket tillsammans med Amanda.

I november 2009 hade jag börjat plugga en kurs Genusvetenskap.

Jag var på fest och drack öl med mina nya kursare.

Himla långt hår hade jag också. Luggen klippte jag till någon gång i november också.

2010, alltså förra året, låg snön på marken i Malmö i november. Eftersom jag fullkomligt älskar snö, så blev jag himla glad.

Jag Klädutmanade mig själv och dokumenterade det i bloggen. Det gjorde att jag fick använda en sådan här tjusig klänning på en vanlig måndag.

Förra året läste jag mycket böcker. Främst för att jag pluggade Engelska A och det var mycket litteratur i den kursen, men jag läste på fritiden också. Bland annat The Hunger Games.


Det var det. Nu är det november 2011 och jag har köpt en liten valp och tycker att livet, det är ganska så bra ändå.

4 kommentarer:

Sonya sa...

Älskar den tjusiga klänningen!

Emma says style, love & rock and roll. sa...

åh, kul att se alla novembers genom året. Jag funderar på att rota fram den externa hårddisken och kolla lite gamla bilder jag också. Man borde ju kunna knåpa ihop något!

spiderchick sa...

jag tycker att rödorange är himla snyggt! Var jag också ett tag, mellan brunett och blond :-)

Li sa...

Ja eller hur?! Åh, en valp, helt fantastiskt! <3