tisdag 18 mars 2014

Sell me this pen!

Jag såg precis The Wolf of Wall Street. Herre min påve, vilken lång film. Och konstig. Men det var ju lite det som var grejen. Att se vad all the fuzz va om.


Det var väldigt mycket naket såklart. Väldigt mycket tuttar och fittor. Det känns som en sett miljontals tuttar på tv och film den senaste tiden i och med all True Blood och Game of Thrones och så vidare. Det är inte lika chockerande som filmskaparna vill att det ska vara längre, så nu var det en scen med Leonardo DiCaprio som snortade kokain ur en tjejs anus. Helt normalt. En liten penis fick vi se också i Wolf of Wall Street. En humoristisk Jonah Hill-penis. Varför är det alltid så? Att nakna kvinnor alltid ska vara sexiga, men nakna killar ska vara roliga?



Det var väldigt mycket knark också. Som väntat. Filmen handlar alltså om Jordan Belforts (aka Leo) uppgång och fall på aktiemarknaden. En väg som var kantad med knark och horor. Mycket, mycket knark. En minnesvärd scen är när Jordan och Johan Hill tar några piller som passerat bäst-före-datumet och upplever en ny fas till drogfyllan: "cerebral pares-fasen". Nåt av det konstigaste jag sett på film. Helt ärligt. Satt förstummad, halvt i chock för vad jag såg. Och scenen var så lång. De krälade på golvet och rullade som en boll nedför en trappa. Ord kan inte beskriva hur konstigt det var.


Inga kommentarer: