fredag 1 februari 2013

I'm all out of faith, this is how I feel. I'm cold and I am shamed lying naked on the floor

När jag tittade på senaste Glee-avsnittet påmindes jag om hur fantastiskt bra den här låten är (som om jag behöver påminnas...):


Torn med Natalie Imbruglia lyssnade jag på konstant på det sena 1990-talet. Typ 97-99 så lyssnade jag på den säkert ett par gånger per dag. Jag hade den både på singel och jag hade hela albumet. Som jag delade med min pappa. Eller det var väl han som köpte den och jag som snodde den. Jag tyckte den var den bästa låten jag nånsin hört. Det tycker jag nästan fortfarande. Den skulle helt klart kvala in på min topp 5 bästa låtarna nånsin. 
Och videon! Videon är ju svinsnygg. När den här låten släpptes tittade jag svinmycket på Mtv och Ztv. (På den tiden visades det nästan bara musik på de kanalerna.) Jag låg klistrad i soffan och väntade på att den Torn skulle spelas. De riktigt populära låtarna spelades nån gång i timmen så det var bara att vänta. Det var den enda sättet att höra min favoritlåt. Innan jag köpte skivan. Det var hårda tider. Det gick inte att bara ladda ner den eller lyssna på Spotify. Vad bra vi har det nu ändå.

Inga kommentarer: