tisdag 24 april 2012

Ringmärkt (som en liten fågel)


Igår kom de. Ringarna. Förlovningsringarna alltså. Jag har nämligen gått och förlovat mig. I mars. Men ringarna kom inte förrän igår. De är köpta av en jättefin säljare på Etsy som har handgjort dem i återvunnen silver. De är inspirerade av naturen, träd och bark och har den finaste graveringen inuti. Graveringen är enkelt och lite Harry Potter-inspirerad och väldigt vi.
Jag älskar min fina ring och är nästan rädd för att använda den. Ifall den skulle gå sönder, eller nåt. Den känns så värdefull och skör.

10 kommentarer:

Regina sa...

Grattis :)

Jorunn sa...

Vad glad jag blir, stort grattis! Ringarna är verkligen jättefina.

kajsa sa...

Vad fina! Och grattis!
Jag och min kille förlovade oss i somras, i Indonesien. Någon gång ska vi fixa ordentliga ringar min tills dess har jag en stor ring i form av den indiska elefantguden Ganesha. Älskar den innerligt i all sin knäpphet.

Elin-Alice sa...

Men vad fint! Grattis!

lovisa/polichinelle sa...

åh! grattis! gillar verkligen att ni bestämt er för något som verkligen är "ni", och väntat på det. det gör det hela ännu finare.

svar: jag skulle gärna lägga mig innan 23, men jag har väldigt svårt för att somna ofta. är nöjd om det sker innan 01, och JÄTTENÖJD om jag somnar innan 00.

Sassäh ᵔᴥᵔ sa...

Hallojs! Kikar in en sväng och önskar dig en fortsatt trevlig dag :):) Berätta gärna vad du tycker om min dikt och svara på senaste frågan i Q&A ;) Lust att eventuellt göra ett boglovinbyte? KRAM
*nojjz.blogg.se*

Lisa sa...

grattis:)

ÖsterOmBerget sa...

Så fina! Och ett stort grattis!

julia sa...

Gud vad kul! Stort grattis!!

Unga fröken Karlsson sa...

Men oj! Supergrattis ju! Och himla fina de är. :)