söndag 22 april 2012

Åh, du sköna söndag

Den här dagen kommer att vara en riktig söndag. Det är min sista lediga dag och jag har bara en massa måsten inplanerade. Jag ska handla, så att jag kan laga mat och få i matlådor till jobbveckan. Jag ska tvätta, så jag har några rena kläder att ta på mig. Jag har helst slut på trosor och strumpor. De enda trosor jag har rena är ett par gamla stringtrosor, så det blir de som får sitta på min rumpa idag. Jag hatar att tvätta. Det är så mycket besvär tycker jag. Ner för trapporna till tvättstugan och ladda in en maskin och upp för trapporna igen och sedan hinner jag knappt ta en kopp kaffe innan jag måste springa ner för alla trappor igen. Dagen blir alldeles för upphackad när jag ska tvätta. Men det måste göras helt enkelt. Under dagen måste jag hinna skriva på min uppsats också. Hela den här veckan som kommer ska bli himla intensiv i uppsatsskrivande.
Söndagar kan vara roliga. Men inte när jag har en massa "bra att göra"-saker framför mig. En bra söndag innebär att gå en långpromenad med hunden i solen och komma hem och äta godis och titta på en bra film. Söndagar vill jag ta det lugnt på. Bara göra ingenting.
Men jag ska ju bara jobba i sju dagar sen är jag ledig igen. Det går fort. (Försöker vara positiv!)

1 kommentar:

Lisa sa...

ha en bra söndag ändå! jag har en riktig slapparsöndag idag,sköntskönt. när man sen ska upp fem dagar igen och jobba innan man får helg igen.