tisdag 22 mars 2011

saker som gör mig lite glad såhär i tentastressen:

  • cougar town! så himla bra tv-serie. dör lite när jag tänker på hur bra cougar town är. och igenkänningen, herregud, enorm! jag är ellie. såklart. och lite jules.
  • tanken på en rödvit-randig tröja. jag vill ha en. alldeles precis nu. så himla snyggt ju.
  • mat! all mat. hela tiden. så himla gott. till middag idag år jag en kyckling-ris-curry-grönsaker-blandning. hur gott som helst!
  • att tentan kommer vara över någon gång också. ju. då kommer det kännas bra.
  • röda naglar. så snyggt. jag målar dom tomatröda i detta nu. multitasking liksom.
  • att det var 14 grader och soligt idag. snälla våren, stanna!
  • att påsken bara är en månad bort. kul, då är det ett par dagar mindre än en månad tills jag och danne far hem till o-town. och det är ju kul. förövrigt är påsken en härlig högtid. massa ägg och massa godis och massa ledigt. alla saker som jag älskar.

4 kommentarer:

Ida Sandell Stålsjö sa...

SV: förlåt för så segt svar, ja de är verkligen skitsnygga! :)

Gabriella sa...

SV: Tack ska du ha! Fin lista du har i tentatider=) Röda naglar är bland det bästa ju=) Jag hade tenta igår, så skönt att den är gjord nu! Hoppas din tenta går bra! Gillar din härliga hårfärg, speciellt till den rosa tröjan i några inlägg ned!=)

Sofie i San Francisco sa...

Åh fy sjutton! Om jag kunde få ett påskägg med svenskt lösgodis skulle jag krevera av lycka. Tanken på ett påskägg när jag läste att du hade skrivit om det gjorde att det vattnades i munnen på mig! Lyllo!

Linnéa sa...

haha, jag verkar vara den enda i min närhet som längtar till påsk! jag tycker att det är gött med godis, ägg, ledighet, färgglada fjädrar, påskmust, konstrunda, vår och släktingar och sånt. tur att jag inte är helt ensam.