onsdag 30 mars 2011

play it

igår upptäckte jag tv4play. jag vet inte varför jag aldrig någonsin trott/förstått att tv4 såklart också har en playkanal. det är ju inte jätteovanligt att jag hänger på svt's, treans eller femmans play. men att tv4 skulle ha en liknande sida, ja det hade jag faktiskt ingen aning om. till igårkväll alltså. då frossade jag i bra tv. vilket i min värld betyder trinny och susannah stylar om sverige och en unge i minuten.
jag fullkomligt älskar trinny och susannah och har nog sett alla program de har gjort. jag tycker de är alldeles fantastiska och programmen likaså. jag börjar alltid, precis varje gång, gråta i slutet. när personen som får hjälp börjar älska sig själv och sin kropp lite mer. så himla fint. och sedan när deras vänner och familj för se och träffa dem. då börjar ju alla gråta såklart. och jag med. lite kläder, lite smink, lite klippa håret. och livet förändras. så himla fint, och det blir ju inte bättre än så. och i det här programmet är de i sverige. i det avsnittet jag såg igår kväll var de i lund. och det är ju jättenära där jag bor. det kändes bra på någon sätt. det enda som var dåligt med programmet var att de var ju alldeles för stressat. de stylar om tio personer på en timme. det är alldeles för många. det går alldeles för fort. jag vill ju se mer. längre. men i alla fall. annars bra.
en unge i minuten var bra för att det var förlossnings-tv och det är ju en genre och älskar. annars var det inte så himla mycket att hurra för. jag tycker att det programmet som gick på svt för ett par år sedan, barnmorskorna hette det va, var mycket bättre. kanske för att fyrans variant var exakt likadan. och en dålig grej med tv4play var ju att avsnitten bara ligger uppe i sex dagar. så jag kunde bara se ett avsnitt. jag vill ju se alla.
i alla fall. tv4play. en rolig upptäckt.

3 kommentarer:

kajsa sa...

åh, jag älskar också trinny & susannah. jag gråter också varje gång & jag blir alltid lika förbluffad över hur himla vackra dom båda två är. däremot känner jag mig alltid lite.. hmm.. i behov av deras hjälp när jag ser vilka underverk de kan göra. fantastiskt program!

from greece with love sa...

Nej vad bra att du tipsade om det, jag missade nämligen också dom i måndags(?) Dom är bäst♥

Sari sa...

Har sett deras program tidigare and I just love them! Underbara o riktigt rakt på sak =)