fredag 18 mars 2011

day 13 - a movie that is a guilty pleasure

hohoho, det här är verkligen en kategori som passar mig. jag har massor av guilty pleasure-filmer. typ alla high school-filmer och romantiska komedier som finns. gärna romantiska komedier med jennifer aniston eller cameron diaz. den bästa med jennifer aniston är rumor has it... . den är "based on a real rumor" och ryktet det gäller är vilken familj som boken/filmen the graduate egentligen handlar om, och jennifer aniston är alltså dotterdotter till "mrs. robinson". jag vet ju att det inte är en bra film, den är inte särskilt givande att titta på, men ändå har jag sett den typ fem gånger.
vad gäller high school-filmer gillar jag typ allt. exempel på filmer jag gillar är; can't hardly wait, bring it on, mean girls, crossroads osv.
en annan kategori film som jag älskar lite i hemlighet är skräckfilmer. jag fullständigt älskar skräckisar och de behöver inte ens vara särskilt bra. då förstår ni att jag är väldigt svag för kombinationen skräck och high school. jag älskar i know what you did last summer och scream-filmerna är några av mina bästa filmer. jag är helt sjuktligt peppad på fyran som kommer i vår.

2 kommentarer:

rasha sa...

svar: jaa den är så himla lyckorusig :)

sevendaysaweek sa...

sv; ja, ellerhur?!