fredag 25 februari 2011

sexigt värre

jag kom precis hem efter att ha varit på stan och handlat. jag skulle köpa lite allt möjligt (fick ju csn idag!). när jag kom hem märkte jag att det mesta jag handlat var på samma tema, så att säga, nämligen sex. jag hade köpt en svart spets-bh (för jag behövde en ny ), en härlig kroppsolja (så bra när man är torr under vintern) och the art of kama sutra (det var ju bokrea). det var när jag kommit hem och lagt upp allt på köksbordet som jag kom på att allt hade lite (eller mycket, beroende på hur man vill tolka) med sex att göra.
och det passar ju mig himla bra. för jag älskar ju sex. inte just att ha sex själv, eller jo, det är ju himla trevligt med. men det är inte det jag menar. jag menar att jag är intresserad av sex, som fenomen liksom. jag älskar att läsa och se filmer om sex. att lära mig om udda sex och människors avvikande sexliv. och vad är egentligen avvikande? för inte är för många år sedan var ju sex mellan två personer av samma kön avvikande. det är ju det som är så himla spännande. att sexnormer ändras och viss typ av sex kan vara olagligt ena stunden och lagligt andra, eller tvärtom. det finns knappt något mer fängslande än sex. det är något som alla har en åsikt om. och på något sätt är intresserad av.
om man är lika intresserad som jag är tycker jag att man ska se den utmärkta filmen kinsey, om alfred kinsey som forskar om sex i usa på 40/50-talet. den är fantastiskt bra! själv ska jag läsa kama sutra och förhoppningsvis lära mig nåt nytt.

1 kommentar:

Linnéa - tre och en katt sa...

Jo, det är intressant det där med hur normer kan ändras, och det är inte bara en konstant utveckling utan det går ju fram och tillbaka. :)