onsdag 9 februari 2011

day 01 – best book you read last yearmarisha pessls fördjupade studier i katastrof-fysik var kanske inte den absolut bästa boken jag läste förra året (jag kan inte ens komma ihåg alla böcker jag läste förra året), men den var himla bra. jag fick den av min kompis johan, som trodde att jag skulle gilla den. och det hade han ju rätt i. det är ganska svårt att beskriva hur fin den är, till exempel har alla kapitel namn efter kända böcker. boken handlar i alla fall om blue, som går sista året på high school. på baksidan av boken står det: "på ärevördiga st. gallway dras hon in i en grupp elever som samlas kring skolans gåtfulla filmlärare, hannah schneider. men vem är hannah egentligen, och varför är hon så hemlighetsfull? snart befinner sig blue i en komplicerad härva av konspirationer, svek och död..."
okej, den där beskrivningen skulle visserligen kunna handla om ett avsnitt av days of our lives, men boken är himla mycket bättre än så.

5 kommentarer:

Sara Thörnlund Persson sa...

Tack för kommentaren på min blogg! Visst är det sant :) Cool stil du har på kläderna! ;D

Jeanette sa...

Jag vet det är verkligen den finaste kartplanschen. Aldrig hört talas om den boken men jag måste nog kolla upp den.

Cat sa...

Har sett boken en massa gångeroch funderat på att köpa den, men sen fått för mig att den skulle vara dålig. Nu ska jag hur som helst ge den ett försök ändå :)

Kan passa på att tipsa om Vindens skugga som var den bästa boken jag läste förra året. Den tog sig lätt in på min topp 10-lista.

FOTOKUSERA - en personlig fotoblogg sa...

Sv: Haha gött att du håller med!

Fin blogg du har. Brukar inte gilla blogspot men din var fin :)

Chi sa...

läste också den här i somras, håller verkligen med om att den inte var världens bästa bok men något med den gjorde så att man sträck läste den i flera timmar :)