måndag 21 februari 2011

lasagne-lördag

i lördags var det alltså jag och tre karlar som åt lasagne. himla gott och trevligt. jag älskar att laga mat ihop. det är så himla roligt. speciellt om vi är hemma hos mig, för då får jag leka gordon ramsey och bossa runt de andra som en kökschef. det är alltid kul om man gillar att bestämma. och det gör ju jag...
en annan grej jag gillar är att ha nattgäster. david var ju våran nattgäst i helgen. det är så himla mysigt. det bildas alltid nya, små rutiner när man bor och umgås ihop så nära med folk man inte brukar, även om det bara är för en kort tid, som en helg. fint, tycker jag.
på bilderna när vi sitter på golvet med en hög systemet-påsar framför oss, så leker vi våran nya lek; "hemliga drycken". okej, den heter inte så egentligen, den har inget namn, jag kan ju hitta på att den heter så. den går i alla fall ut på att man köper nåt att dricka, och sen så döljer man vad det är (till exempel i systemet-påsar). sedan får man, i tur och ordning, välja vilken hemlig dryck man vill ha. då kan man ha tur och få en liten flaska mousserande vin, eller så kan man ha otur och få en arboga 10,2:a. såklart måste man dricka det man får. garanterat kul!

5 kommentarer:

ottilia sa...

härlig blogg hörru!

sv: åh håller med! solglasögon betyder verkligen vår<3

Johan Persson sa...

Vad söt Hallberg var

kajsa sa...

johan: förkläde är nya svart. förkläde är vårens byxa.

Hanna sa...

så tjusigt förkläde! jag har inte läst en enda irving (det kanske jag borde?). jag överväger ganska seriöst att ägna min semilediga eftermiddag åt att måla glitternagellack, hihi. det är ju så underbart!

Linnéa - tre och en katt sa...

Vilken mysig blogg, och vilket fräsigt förkläde! Hit kommer jag tillbaka. :D