fredag 3 december 2010

du går genom parken, det är inte ens natt än

igår såg jag säkert! på mejeriet.jag har sagt det förr, och jag säger det igen; hon är så himla fantastisk annika! jag har gillat säkert och hello saferide i många år. jag brukar aldrig gilla ett helt album, jag brukar mer gilla en låt eller två. men allt annika norlin rör vid blir ju guld. så himla bra. jag har sett säkert innan också och det var lika bra då, eller kanske lite bättre igår, med ett till album i ryggen.
jag tycker mejeriet är en fin lokal, lagom stor och ganska mysig. men igår var det helt sjukt mycket folk där. jag som är ganska lång och så där, såg typ ingenting. och folk tryckte på från alla håll. det är kanske det jobbigaste jag vet. att inte kunna andas, för att man har människor runt om, överallt. men annars var det himla fint.
fast jag gillar nog hello saferide lite, lite mer. hon gör det bättre på engelska. förutom att dialekten inte hörs lika bra. åh, dialekt, vad fint det är. ibland önskar jag att jag kom från norrland.

1 kommentar:

Malin sa...

Av någon underlig anledning tycker jag, som annars kan vara lite folkskygg om att vara på konsert med massa folk. Det är något speciellt med att inte kunna andas och trängas med en massa andra svettiga människor, haha!
Och Säkert är så bra, vad najs att se henne live!