onsdag 29 december 2010

dag 23 – det här får mig att må bättre

det finns himla mycket som får mig att må bättre. just precis nu mår jag ganska dåligt faktiskt. jag är mitt i en trist förkylning. och jag hoppas, hoppas att det känns bättre till nyår. det är någonting som får mig att må bättre; nyårsafton. jag älskar nyår. de senaste åren har jag haft så himla roligt varje nyår. bästa festen. i år ska vi lägga till en sak vi inte haft med tidigare, nämligen partyhattar! ett kalas med partyhattar, det kan ju inte gå dåligt. så där har ni en till grej som får mig att må bättre; partyhattar. gärna glittriga i fina färger. överhuvudtaget brukar alltid glitter få mig att må bättre. eller en bra film, eller tv-serier, det mår jag alltid bra av. oftast inte ett starkt drama, det måste jag må bra redan innan för att orka se. när jag är nere och vill må bättre passar en romantiskt komedi eller en actionfilm. helst inte en klurig film som jag måste använda hjärnan för att förstå.
och mat får mig nästan alltid att må bättre. både fin mat och ful mat. både hemlagat och snabbmat. jag gillar allt.

1 kommentar:

Malin; sa...

åh, partyhattar kan man ju inte bli annat än glad av. utan tvekan en sak som höjer peppen till vilken småtrist fest som helst.

och filmer (jag är filmnörd så att det skriker om 'et); finns ingenting bättre. har du någon särskild må-bra-film att tipsa om kanske? :)