tisdag 18 februari 2014

Det är totalt omöjligt att äga för många ljusstakar

För en vecka sen lurade jag med mig min pappa och min lillebror på loppis. Vi åkte till Öppen Hand, som bara har öppet två gånger i veckan och det är alltid sjukt mycket folk. Jag var ute efter köksstolar och ljusstakar i metall. Alltså, stolarna behövde inte vara metall, de kunde vara vilket material som helst, men ljusstakarna, ja ni fattar.


Stolar hittade jag tyvärr inga bra. Vi har två stora bord här hemma, ett i köket och ett i vardagsrummet, men bara fyra stolar totalt. Det är lite lite. Jag är trött att alltid sitta på olika pallar eller fåtöljer vid matbordet, när vi är fler än fyra. Så jag vill gärna hitta snygga och bra stolar. Men som sagt, det hittade jag inga. Det fanns bara jättefula stolar kvar, och jag må visserligen inte vara så noggrann, men nån slags gräns måste det finnas. Så, inga stolar. Men ljusstakar hittade jag! Och en grön vas.


Tre ljusstakar i metall hittade jag. En kräver dock ett mycket litet ljus, som jag inte skaffat än. Så den är tom. Men det andra är använda och tjusiga. Personligen gillar jag den kopparfärgade bäst.


Nu står ljusstakarna tillsammans på soffbordet. Som ett litet gäng i metall.


1 kommentar:

datamatriarkatet sa...

Fantastiskt fina ljusstakar! Vi kör fortfarande adventsljusstaken i brist på annat... Får bli ändring på det :) Alltid bra med en ursäkt att gå på loppisar också!