måndag 3 februari 2014

Dag 30 - Fem bilder från olika minnen 2013

Det här är den sista rubriken för den här 30 Dagars-listan. Det har varit de längsta 30 dagarna nånsin. Jag tror jag började i oktober nån gång.

Dag 30 är fem bilder från olika minnen 2013.

Den första bilden blir på mig och en nyfödd liten Alice. Min svägerska fick barn 2013 och det var ju helt klart en av de stora händelserna och minnena. Alice är liksom den första bebisen i släkten och så där. En måste ju bara avguda henne.


Bild två blir på Matilda. Hon får representera att hon och jag började plugga vård och omsorg och gick i samma klass 2013. Det var helt sjukt kul! Både själva skolan men också att vi gick i samma klass, det var liksom pricken över i:t, löken på laxen, grädden på moset, osv.


Bild tre blir på Björn, David och Persson från midsommarafton och får representera alla de gånger jag träffade dessa herrar och alla andra vänner. Jag älskar det faktum att även fast vi alla är typ vuxna och upptagna med massa annat och bor långt ifrån varandra så tar alla sig ändå tid att träffas och hitta på konstiga och roliga grejer.


Bild fyra är på Daniel och Blixten från i somras på Solliden på Öland. Hela sommaren var fantastisk 2013. Jag jobbade mycket men var ledig i tre veckor med Daniel och sommaren var så himla typisk svensk sommar med sol och bad och hav och klippor och vänner och grillning och skogen och resor och ledigt.


Den sista bilden blir på den kanske störta händelsen 2013. Som skedde precis i slutet på året. Vi köpte hus! Bilden föreställer får första middag i huset, på golvet i vardagsrummet. Vi hade fått nycklarna, men inte hunnit flytta än.

Inga kommentarer: