söndag 7 augusti 2011

Länkkärlek

Katta Kvack (bland andra) skriver ofta om Länkkärlek och hur viktigt (och roligt!) det är att länka till andra bloggar, för att lyfta fram och hylla. Det finns så många fantastiska bloggar och bloggare där ute. Vissa är större och vissa mindre. Men väldigt många är klipska, snygga, smarta, roliga och ytterst läsvärda. Personligen är jag ju väldigt förtjust i bloggar och läser väldigt många kontinuerligt och varje dag och andra tittar jag in på bara ibland. Jag har läst bloggar (och bloggat själv) aktivt sedan 2004/2005, så jag har hunnit beta av en del. Och hitta guldkorn.
Det här är några av mina favoriter:

Polichinelle

Sara Lovisa

Colorelle

Spiderchick

Niotillfem

Elsa Billgren

Emma says...

UnderbaraClara

hellobenjamin

Jag läser som sagt många fler än de här, men det är något speciellt med just de här tjejerna. De har det, något speciellt. Något som gör att jag kommer tillbaka gång på gång. De har historierna, bilderna och himla snygga stilar. De har precis det jag gillar. Även om de här kvinnorna är ganska olika varandra, så har alla något som fångar mig och mitt intresse.

5 kommentarer:

Emma says style, love & rock and roll. sa...

men fina du, vad glad jag blir :D

Jessica sa...

Ååh, länkarlänkarlänkar vad jag älskar länkar!

Jennie sa...

SV ; jag hoppas verkligen det. eller att jag får någon koll på frisyren. morgnarna består endast utav kaos och svordomar..

Emmas husbestyr sa...

Tack för tipsen! Några är redan mina favoriter, men ska kika in resten..

Lina sa...

Håller verkligen med. Det länkas alldeles förlite bland bloggar. Ska göra en likadan lista med mina favoriter till imorgon!