tisdag 31 mars 2015

The struggle is realAlltså, jag har typ glömt hur en använder/matchar/kombinerar jeans som inte har hög midja? Eller är stuprör/tajta i benen? Efter år och år med byxor/kjolar/underdelar överlag med hög midja blir jag förvirrad av de låga midjorna. Jag får flashbacks till högstadiet/tidiga gymnasiet där low riders var en regel och inte ett undantag och stringen alltid var nära att visas. Jag kommer ihåg skräcken när en tappade skåpnyckeln eller någonting i korridoren och det bara gick inte att böja sig ner för då skulle hela överskinkorna och rumpskåran synas. Nu får jag samma känsla, i de här byxorna. Det känns som att de hela tiden ska glida ner och jag har glömt alla taktiker för att undvika rumpflash. 

Jag köpte de här byxorna för ett par månader sen och tänkte att de nog skulle vara sköna, men det är de knappt inte? De är hårda/otajta och jag vet inte vad jag ska använda för skor till eller tröja. Vad bär en för skor till byxor med så kallat straight leg?? The struggle is real people. 

Nu när jag ser dom på bild är jeansen typ inte ens fina? Varför köpte jag dessa? Det måste varit en svagt ögonblick och de måste varit på rea. Jag är inte något bra på att hantera rea. Jag tycker allt som är billigt är bra (det är det inte!) och tycker allt på rea är ett fynd (det är det verkligen inte!). 

(Ska nog gå och byta kläder....)

2 kommentarer:

Madson sa...

Mitt bästa till ett par låga jeans är ett par kalsonger med snygg kant/resår som liksom sticker upp. Matcha med tshirt eller magtröja. Svinsnyggt ^,.,^

Kajsa sa...

Madson: men det låter mycket för tufft för mig! :D