torsdag 30 augusti 2012

Nyanser av grått

Är det bara jag som är himla sugen på Fifty Shades of Grey?
Tantsnusk i höst känns som en bra idé. Och ett plus är ju att det finns flera böcker, inte bara en. Jag vill ha nåt lättläst och omtalat. Som jag kan ta mig igenom utan att ge upp (har ju försökt med Song of Ice and Fire-serien i typ ett år, men det går låååångsamt). Jag gillar ju lite erotik i mina böcker, så jag kanske skulle gilla Fifty Shades, vem vet? Det kanske är min typ av bok. Fast jag tror ändå att den är ganska långt ifrån John Irvings böcker. De är ju favoriter hos mig. Jag omläser en Irving-bok nu, nämligen The Water-Method Man. Den är döbra. Men jag tror att denna höst är hösten för tantsnusk. Och en ny bok. Inte omläsning efter omläsning. Snart har jag läst alla böcker i min bokhylla fem gånger per bok. Det är ju bara inte okej.

1 kommentar:

kajsaq sa...

Jag fattar inte hypen om de här böckerna! Plötsligt pratade ALLA om dom ÖVERALLT och jag bara; va? Vad har jag nu missat?
Har lyckats lista mig till att det är lite snusk och lite omöjlig kärlek och kanske inte världens bästa handling men precis sådär mycket så att folk ändå dör lite på't och vill läsa mer mer mer. Och hajpar det som satan.
Är jag rätt på det?