onsdag 1 april 2015

Ni hittar hit med konstiga saker i tankarna

I olika såna här statisktikverktyg kan en ju se vad folk söker på för att komma till bloggen. Och herre, det söks på en hel del konstiga grejer.

Jag tänkte vi kunde gå igenom dom.


Eric Northmans penis: Ja, alla avsnitt av True Blood där en fick se penis var bra! Här tror jag det syftas till där han ligger helt näck och solar på typ Åreskutan eller nåt och läser Den allvarsamma leken. Bra scen!
Mia Skäringer bröst: Dessa vet jag inget om, förutom att jag antar att hon har bröst. Är det nåt särskilt med dom? Har jag skrivit om det nån gång? Vet ej, men dom är säkert najs.
Pink wine makes me slutty: True det! Jag och Jess håller med varandra om detta. New Girl är bra och roligt och alla borde se. Det känns bra att en hittar hit med dessa sökord.


Karta över läskigt hus: Jag har ingen specifik karta över skräckhuset nån minut ifrån mig, men jag kan berätta många obehagliga historier om det. Blinkande lampor, tomt hus, näsblod och så vidare. Skräckhuset är vidrigt.
Kobrans namn i Djungelboken: Heter väl Kaa? Men jag tror inte det är en kobra, mer av en pytom, kanske?


Kvinnor som kissar ute: Jag vet inte om detta är en specifik kategori av kvinnor, men måste en så måste en. Nöden har ingen lag, osv. Det hände oftare när jag var tonåring, nu är det nog ganska många år sen jag kissade ute.
Vet du vad noll gånger noll är? SÅ MYCKET BRYR JAG MIG OM VAD FOLK SNACKAR FÖR JÄVLA SKIT. Fucking Åmål är en asabra film! Ska nog se den igen snart. Tack för påminnelsen!
Vinbål: Oftast gott, men på nåt sätt ganska meningslöst. Men festligt! Jag har inget bra recept dock, blanda ner typ frukt och annat gott i vin och typ fruktsoda så är det en bål på direkten.Filmer för tonåringar: Filmer för tonåringar, eller tonårsfilmer? Det är inte alltid samma sak. Men bra filmer för tonåringar tänker jag är nordiska filmer, som typ Hip Hip Hora, Bara Bea, Fucking Åmål då, Sandor slash Ida, Supervoksen kanske, Mannen som elsket Yngve?
Hajar: Hajar är typ min största skräck. Jag kan bli rädd när jag badar i Östersjön eller i en pool av bara tanken på att det kanske, möjligtvis kan komma en haj där och då är jag helt körd för hajar är så himla överlägsna i vatten och människan är typ sämst i vatten och JAG VILL INTE BLI UPPÄTEN.
Klänningar: Klänningar är fint, helt klart, men jag bär såna allt mer sällan. Random sökning att hitta hit på?
Kvinnors håriga anos: Jag vet inte, men utgår från att detta är en felskrivning på "anus" och att personen sökte håriga kvinnoanus och kom till den här bloggen. Besvikelsen måste varit stor. Men ja, kvinnor, som de flesta andra människor har/kan ha håriga anus. Eller om det mer är runt omkring som är hårigt? Jag har ej full koll på detta.
Max Factor Midnight Mauve: Supersnyggt läppstift! Köp om du gillar mauviga färger!


Kort frisyr: Snyggt på de flesta. Jag har aldrig provat kortkort hår, men det vore spännande nån gång.
Luggklippning: Detta kan jag det mesta om! Jag har klippt luggen ungefär en miljon gånger, både hemma och hos frisör. Rekommenderar att göra det själv varje gång pga så sjukt mycket billigare och du kommer lära det jättesnabbt hur en gör och då kan du fixa till luggen när du vill! Kolla videos på YouTube, det finns massvis av tips. Och ha en bra, vass sax och ha det lugnt när du klipper. Ta lite i taget och kolla i spegeln hela tiden.
Håriga kvinnliga tonårspar: Mycket med hår här, tycker jag. De flesta kvinnliga tonårsparen jag vet har helt klart hår, vet inga som är helt hårlösa.
Kobran serien: Ja, den serien borde helt klart finnas. Serien om Kobran!
Kobran10: Har ingen kommentar till detta, vet ej vad det är. Tionde säsongen av Kobranserien?
När blir Bones och Booth tillsammans: Jaa, du. Vill du veta nåt om Bones får du banne mig titta på serien, här spoilas inget (inte mer än måste, i alla fall).
Wolf of Wall Street Wallpaper hd: Detta kan jag icke ge dig, du som sökte på detta och kom hit. Inte ens en jättebra film, så jag vet inte varför du vill ha den som wallpaper? För att Leo är snygg?


KAPYBARAN: Grymt djur!! Jag gillar peppen i versalerna! Jag gillar kapybaror som tusan, de är ett av mina favodjur! De ser ut som jättestora marsvin och är balla för de är tuffare än krokodiler. Jag vet dock inte om du sökte just en viss kapybara? Vet ej vilken :(


Fitta: Väldigt bred sökning. Information om fitta? Bilder på fitta? Vad en fitta är? Många stora frågor kan samlas kring detta enda ord.
Bysthållare äldre: Vill en köpa nån form av äldre typ av bysthållare skulle jag satsa på typ Tradera eller nåt. Nån form av köp- och säljsajt.
BDSM-v: Googlade detta och förstår nu att du kanske sökte BDSM-videos men blev av nåt skäl avbruten och bara v:et kom med. Tyvärr inga såna videos här, men fortsätt söka, internet är fullt av sånt.
Imgsrc-film: Utgår från att detta är något snuskigt och tänker därmed inte googla.


Sexig blond kvinna: I'm right here!
Smörtax: En liten tax, alltså hund, som en använder som hållare till smörkniven på bordet. OBS! Ej levande.
Smörtaxen: Nu låter det som en specifik smörtax sökes och då är jag inte mycket till hjälp. Jag hittade min på loppis för en femma.
Två veckor orakade ben: Efter två veckor är det kanske lite stubbigt, men det blir bättre.
Vinröd tunika: Jag vet inte, men det är nåt med ordet "tunika" som jag inte gillar alls. Det låter fult. 

Titanic a woman's heart is ocean: Det är inte en grammatiskt korrekt mening. Kom igen, "A woman's heart is a deep ocean of secrets" går citatet. Grymt bra film! Jag kan i princip alla repliker härifrån. Har älskat filmen sen jag var elva.
Nakensovare: En nakensovare är jag minsann. Det är det sunt att vara. Tycker jag. Kroppen mår bra av att luftas. Fittan allra särskilt!
Menskopp: En brutalt jävla bra uppfinning som gör menstruationerna både lättare och roligare! Mycket bra att folk hittar hit på det sökordet, jag älskar min menskopp!
Capritårta: Det bakade jag en gång 2012, recept här

Herre min påve, vad konstiga grejer folk hittar till den här bloggen på. Helt klart varierat och i vissa fall, väldigt förvirrat. Vissa av er som hittat hit är ju riktigt mysko! 

3 kommentarer:

lovisa sa...

haha!! så himla kul att vi körde ett sådant här inlägg på samma dag. helt sjuka sökningar ju!

Kajsa sa...

lovisa: haha, jag dör!! Här tror en att en får en bra idé och sen har en annan person EXAKT samma idé, EXAKT samma dag! :D :D Och ja, sjuka sökningar!

Sanna sa...

Hahahaha! Tack för det asgarvet!