fredag 30 januari 2015

Män i mina drömmar: del 2

Jaha, nu hände det här igen. Jag har en tendens till att alltid drömma väldigt verkligt och äkta och intensivt och jag drömmer ofta om random folk. Folk jag inte känner, folk jag känner ytligt, folk jag följer på Instagram, kändisar. Och så vidare. Och sedan blandas människor jag känner i verkligheten in i detta, och det är en himla röra.

Ibland är drömmarna extrasuperintensiva. Det hände när jag gick i gymnasiet en natt. Då drömde jag om en kille i nån klass över mig en hel natt och jag kommer fortfarande ihåg drömmen. Och det är därför jag ens kommer ihåg den killen, för vi hade absolut ingen gemensamt. 2012 drömde jag en natt om Channing Tatum och sen vaknade upp och tyckte han var värsta drömkillen (höhö).

Häromnatten hände det igen. Superintensiv dröm. Fast om en kille i min klass!! Och mer supersexig sexdröm än något annat. Jag har aldrig pratat med den här killen innan och jag vet ingenting om honom. Jag har bokstavligt talat bara sett och noterat honom i klassrummet. Varför ska min hjärna komma på sådana sjuka saker när jag ligger och sover?! I drömmen var vi i någon form av underjordisk bunker, lite som i Mockingjay och det var vatten, duschar och sprinklers, involverade. Och mycket naket! Och liksom *romantiskt*. Lååångsam avklädning i dunkelt rum. Varför gör min hjärna scener i slow motion? Varför drömmer jag sånt här? Och VARFÖR i hela friden minns jag det?? Jag skulle vara lycklig om jag slapp minnas och slapp skämmas och rodna när jag ser honom i skolan.


2 kommentarer:

Jemawa sa...

Haha! Vad jobbigt! Och nu blir jag ju såklart supernyfiken på vem det är.

Kajsa sa...

Jemawa: haha, ja, sjukt jobbigt! :D