söndag 17 juni 2012

Rosor


Jag hittade finaste hårbandet igår på H&M!! Vete tusan när jag ska använda det, men det blir nog tillfälle. Midsommar är ju givet. Det får bli på lunchen, för resten av dagen arbetar jag. Det kanske inte är det mest bärbara hårbandet nånsin, men så himla fantastiskt fint. Det fanns bara ett kvar och det var tvunget att blir mitt, så var det bara. 



Idag ska jag bara ha en slappsöndag. Min kille är också ledig och då får vi passa på att umgås bara vi. Och lillvovven, såklart. Vi har redan sett en film och fler ska det bli. Smulpajen står i ugnen och nyttigare än så blir det nog inte idag. Hela förmiddagen har det regnat, men tyvärr slutade det nu. Tittapåfilmochmysa-dagar blir så mycket bättre om det regnar ute.

2 kommentarer:

Vicky sa...

fint! färgen speciellt.

Unknown sa...

Hejsan!

Jag vet inte om du kommer läsa den här kommentaren eftersom den är så långt bak i arkivet, men jag gör ett försök! Jag hittade inlägget av en slump. Det är så att jag har letat efter detta hårband i evigheter och undrar om du skulle kunna tänka dig att sälja det (för ungefär... 300 kr)? Hoppas du ser detta! Hälsningar :)