fredag 28 januari 2011

so 90's

jag gjorde nyss en ny playlist i min spotify, mina bästa 90-tals hits. gud, låtarna som jag lyssnade på under 90-talet kommer nog alltid finnas kvar i mig. även om jag har ändrat musiksmak och kanske inte är lika förälskad i bon jovi som jag var när jag var 12, så kommer det alltid vara speciella låtar för mig. jag älskade verkligen musik när jag var mindre, mycket mer än vad jag gör nu. jag köpte massa singlar och lyssnade på min bergsprängare. det var tider det.
i alla fall, de artister och låtar jag lyssnade på då, kommer alltid ha en speciellt plats i mitt hjärta. även om det inte är bra musik, så är den bra för mig.

2 kommentarer:

Dessi sa...

Musik betyder så mycket för en, och för verkligen tillbaka en i gamla minnen! :) Det kan vara "kass" musik i andras öron, men ofta har dom en speciell plats i ens hjärta!

Ha en fin fredag!

Cat sa...

Nu är det nog tredje gången du skriver något som jag gått och funderat på. Senast igår kväll satt jag och tänkte på gammal musik man lyssnade på, hur musiken alltid fanns med i bakgrunden och hur den förstärkte alla känslor man bar omkring på. Och visst är musiken viktig nu med, men jag har absolut inte samma koll som jag hade då.

Du borde för övrigt länka till playlisten här i bloggen :)