tisdag 18 januari 2011

i k e a

jag och min kille var på ikea i eftermiddags. och nu är jag helt slut. jag blir helt matt av ikea. det är så mycket folk överallt och så mycket grejer. häschight liksom. men det bästa med ikea är alla smågrejer. vi handlade nya lakan, handdukar och skärbrädor, sånt man behöver liksom. sånt man gör av med. och så handlade vi en massa värmeljus såklart, det är obligatoriskt.
men det bästa vi kom hem med är en ljuskrona till köket. nu hänger den fint över köksbordet, så himla härligt med massa levande ljus. och perfekt när det inte finns nåt uttag till en lampa.

4 kommentarer:

Johan Persson sa...

Jag var ju på IKEA i lördags. De har inga fönster så att man inte ska märka att tiden går. Fick med mig min underbara nya säng. Nu saknar jag bara ett fint överkast. Alla affärer jag tittat i har antingen för små eller bara fula överkast.

kajsa sa...

det fanns ju ett gör-snyggt lapptäcke-överkast på ikea. visserligen kostade det närmare 1000 kr, det kanske är över din överkast-budget.

Karolin sa...

Tack! Jag gillar också färgen på mina köksluckor. Och vet du, jag vill också ha en ljuskrona i köket. Jag får spana in den där på ikea i helgen :)

Johan Persson sa...

Jag tror jag vet vilket du pratar om, det var jättesnyggt. Tyvärr hade de bara det inne i den jättestora storleken anpassad för dubbelsängar. Annars hade jag slagit till.