onsdag 30 mars 2016

"Värsta jag sätt"

Jag lade upp en dansvideo på Instagram häromdagen. En ganska glad och harmlös video.

Till den videon får jag den här kommentaren: "Värsta jag sett!"


Självklart först för att dens kompis taggat den i mitt inlägg (hatar när folk gör så och det leder till direkt blockering). Tänk chocken för den där människan. Kompisen taggar den i ett inlägg, den klickar på det och videon börjar och jag dansar runt där och det är DET VÄRSTA DEN PERSONEN SETT. Tänk liksom på allt en människa kan se. Alla hemskheter i världen. Allt fruktansvärt och obehagligt och läskigt som finns därute. Och min dans är det allra värsta den sett. Det kan inte ha varit lätt för den.

Jag menar tänk på mord och pedofili och läskiga operationsbilder och djur som blir uppätna av andra djur och blod och slem och obehagliga spindlar och allt det kan vara. Tänk att min dans är värre att se än allt det där. Det är ändå nåt att vara stolt över.

Jag är ju medveten om att typ alla som hänger på internet får skitkommentarer av skitmänniskor därute. Men jag kan ändå fortfarande bli förvånad av nivån av rövhatteri hos folk. Att någon kommer in på min Instagram och skrattar åt och nästan äcklas av mina bilder. Och sen känner sig tvungna att skriva det. Jag undrar hur många som är inne och kollar och inte skriver en kommentar? Jag vill nog inte veta faktiskt.

Det är så knäppt att en blir van av att få alla dessa negativa kommentarer (den här är ju bara en i mängden). Att det blir en grej som (kanske främst kvinnor och icke-män) som skriver eller fotograferar eller poddar eller gör nåt annat och lägger upp det på internet helt enkelt får stå ut med. Det har blivit så vanligt att det är vardag. Det är ju inte klok egentligen.

5 kommentarer:

Jenny sa...

Det är fan inte sant. Förlåt för alla hejarop jag inte skriver. Du borde få dom alla, för att väga upp lite.

Anna Banana sa...

Och sen att de ofta är människor som inte kan stava. Fan vad arg man blir, sen att man blir "van" med allt påhopp man får ta emot om man går emot strömmen av tomma robotar som du skriver - helt jävla sjukt. Världen blir fan bara sjukare och sjukare. Heja dig! Du är så jävla bra <3

Anonym sa...

Less man blir! Vi är många som står bakom dig och hejar på dig! <3 Jag blir glad och pepp av dina videos!

Kajsa sa...

Jenny: <3 <3

Anna Banana: Ja, visst är det sjukt att man blir van. Hel galet egentligen!

Anonym: kram och tack!

Sandra sa...

Håller med övriga talare i det här kommentarsfältet, det är helt sjukt. För övrigt så har jag som mål att känna mig lika danssugen när jag bara har en ynka månad kvar till förlossning. Den här videon gjorde mig så glad!