måndag 28 mars 2016

En annandag påsk

Nu är påsken nästan förbi för i år och jag har varit helt ledig hela påsken. Tänkte jag skriva. Men det är ju tyvärr inte riktigt sant. För jag har suttit och kämpat med en hemtenta och en inlämningsuppgift.
För i torsdags hände nämligen två saker. En bra och en dålig.

Bra sak som hände i torsdags:

* Jag gick min sista dag på tio veckors VFU, alltså praktik, på en gynavdelning och det är väl inte en bra sak just för att det är slut (för det var jätteroligt!) men det är en bra sak för att min kropp liksom inte riktigt orkar längre. Den är trött och vill vila. Och då ska den väl få det, tycker jag. Och nu passade det så himla bra att den här kursen tog slut just precis nu. Och nu ska jag ha studieuppehåll och inte gå i skolan på jättelänge. Så himla knäppt.

Men sen till den dåliga saken.

Dålig sak som hände i torsdags:

* En hårddisk i min dator kraschade! Så klart den hårddisken där jag hade sparat min färdigskrivna hemtenta. :( :( Och så klart hade jag inte sparat den nån annans stans eller mejlat den till mig själv eller nåt sånt där smart. Så jag fick helt enkelt skriva om den. Så himla trist. Jag ville typ gråta i torsdags kväll. Men en är väl en fajter (nej, men jag var ju tvungen) och nu är tentan i varje fall klar och inskickad. Men det var ju inte meningen att jag skulle sitta med den halva påsken. Jag hade ju förberett mig och jag skulle ju vara ledig.

I och för sig ska jag väl inte gnälla för nu har jag ju en MASSA dagar att vara ledig på. Superkonstig känsla att inte ha nåt särskilt att göra. Superkonstig och superbra!

Inga kommentarer: