tisdag 29 mars 2016

Oh baby, you should go and love yourself

Sanna mina ord, vad glad jag blev när jag såg att Justin Bieber gjort en låt som heter Love Yourself. Det kändes så peppigt att en sån stor kändis, en sån där som jag uppfattat som en riktig douche-kille, kunde göra en låt som peppar folk att älska sig själv. 

Men såklart var det inte alls så. Han var en helt vanlig töntkille, den där Bieber. När jag väl lyssnade på låten blev det så himla självklart att den handlar om motsatsen till love yourself. Låtens go love yourself är mer som ett go fuck yourself, som Biebs sjunger till en tjej som han tidigare dejtat/vart ihop med/varit kär i men nu tycker är dum i huvudet. Typisk kill-grej förresten. Att ba helt plötsligt är tjejen en tidigare gillat värsta galningen som ba fortsätter ringa och smsa blablabla. 

Justin ville liksom inte ens skriva den här låten, för han ville inte att nån skulle tro att han fortfarande bryr sig, för det gör han nämligen inte. Men han bara måste berätta för den här tjejen att hans morsa aldrig gillade henne (?!?). Och hans morsa är världens snällaste som liksom gillar exakt alla. Men inte den här tjejen inte. Och jag känner bara, vem fan bryr sig om vad hans morsa tycker? 

Cause if you like the way you look that much, oh baby you should go and love yourself.
And if you think that I'm still holding on to something, you should go and love yourself. 

Och vår käre Justin tycker verkligen inte att det är okej att gilla hur en själv ser ut. För vad hemskt det skulle vara om folk faktiskt tyckte att de var fina. Och vi ska banne mig inte tro att Justin är den som fortfarande tycker lite grann om henne, för det gör han verkligen inte. 

Så himla trist att en låt som ligger på topplistan och heter love yourself handlar om nåt helt annat än det. Den handlar bara om nån töntkille som gnäller på en tjej. Som typ alla andra låtar av töntkillar nånsin. 


Inga kommentarer: