söndag 17 maj 2015

Ett Fuck You till svinet som lagt ut bilder på mig på en porrsajt

Här kommer ett Fuck You:


Detta fuck you är till det enorma ärkesvinet som tagit bilder från min Instagram och lagt upp på nån äcklig porrsida. Jag noterade att det var fler instagrammare som råkat ut för samma sak. Jag blir så himla arg att jag knappt kan hantera det.

Jag visste liksom inte hur jag först skulle reagera när jag märkte det. Jag blev ledsen och arg och skakig på samma gång. Detta är liksom internets vidriga baksida. Jag har ju alltid vetat om det, men aldrig tidigare blivit utsatt. Och det är så det känns - utsatt. Utlämnat. Lite äckligt och allmänt usch. Att nån har mage att gå in på folks instagramsida och stjäla bilder. Bilder som de tror att de själva eller nån kan använda som runkmaterial. Dra åt helvete, så arg jag blir!

Nu känner jag spontant att jag måste vara jättenoga med vilka bilder jag lägger upp och aldrig nånsin lägga ut bilder i bikini eller liknande, även fast jag älskar att göra det! Jag vill inte känna så! Jag älskar ju internet och allt bra det ger.

Det ligger sex stycken bilder av mig uppe på sidan. Alla i bikini eller olika grader av lättkläddhet. (De andra tjejerna fick stjärnor på sig av mig, för vi är himla stjärnor hela högen, även de jag inte vet vilka de är!)


Och om någon ens yppar nåt om "det får en räkna med om en lägger ut halvnakna bilder på nätet" kommer jag att skrika så högt att varenda fönsterruta i södra Sverige krossas.

3 kommentarer:

Fifi sa...

Fy fan att det ska behöva hända sånt här! Jävla rövpatriarkat som gör så att vi måste tänka över vad vi lägger ut för bilder!

Jag var ju utsatt för en liknande grej för ett tag sen. Nån använde mitt namn och bild på en sexsajt, snubbe fick napp och skickade läbbiga sms till mig om att han skulle knulla mig. Och polisen lan ingenting göra. Eller vill...

Hanna sa...

Blir VANSINNIG!

Kajsa sa...

Fifi: Ja, för fan! Vilken jäkla skit! Vilka vidriga människor som tycker de har rätten att ta andras bilder, andras namn. Att förstöra och kränka.

Hanna: Jag med! Helskotta vad arg jag blir på att sånt här händer.