torsdag 6 november 2014

Tacka vet jag tjejer!

En av de bästa grejerna med min nya klass är att det är så himla många tjejer. Några killar går i klassen, men inte många alls. Bara massa kloka tjejer och det är så himla bäst! Jag älskar att umgås med tjejer. Det blir en bättre, mer givande och tryggare miljö. I min studiegrupp är vi bara tjejer, sju stycken, och vi har verkligen de bästa diskussionerna och samtalen inför seminarium och uppgifter. Vi peppar varandra och stöttar. Vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter och idéer. En underbar studiemiljö skulle jag vilja säga. Vi hade seminarium igår och i den andra gruppen som var med på samma seminarium ingick två killar och de sade i princip ingenting. Helt tysta! Medan alla tjejerna hade massor av åsikter och tankar kring ämnet. Tacka vet jag tjejer!

8 kommentarer:

AgnesBlixa sa...

åh, vilken mysig blogg!
Jag går också i en klass med massa tjejer. Det är väldigt mysigt och lärorikt. :)

Jemawa sa...

Jag är väldans glad över vår fina studiegrupp. Vi jobbar himla bra tillsammans och har framförallt väldigt roligt. Därför tycker jag att det är lite trist med tentaplugget nu. Vill bara jobba med er ju!

Kajsa sa...

AgnesBlixa: Tack! Ja, tjejer är bäst :)

Jemawa: Håller med! Himla trist, men mycket nödvändigt. Vi får ta igen det med GRU1! :D

Anonym sa...

Och du ska jobba inom vården, underbart. Människosyn kan inte bara kränka kvinnor vet du, ibland kan den även kränka de tysta killarna.

Tänk dig för eller jobba inte med människor.

Kajsa sa...

Anonym: lol!

Anna sa...

Jag måste få fråga dig en sak. Hur kommer det sig att det var internationella Mansdagen igår och du inte nämnde det överhuvudtaget. Är inte män lika viktiga som kvinnor?

Kajsa sa...

Anna: Varför skulle jag nämna det? Har inget med mig att göra och som jag ser det är alla dagar internationella mansdagen

Anna sa...

okej. Tänkte mest då du är så snabb på att promota kvinnor men inte män då de är elaka och vidriga(inte alla självklart) så jag undrar mest bara hur det hade varit om det varit internationella kvinnodagen om du nämnt det då. Tycker ibland att det känns som om du är ganska orättvis mot män och klankar ner på dem.