onsdag 12 november 2014

Jag måste ventilera lite om Big Brother

När jag tittar på varje avsnitt av Big Brother slutar det alltid med att jag sitter och skriker mot datorn för de beter sig ofta så himla dumt och elakt, så vidrigt och taskigt. Mot varandra. Särskilt killarna mot tjejerna. Det är ju inte ovanligt i sådana här typer av tv-program att olika grupper gaddar ihop sig emot andra grupper, de bilder pakter och röstar på varandra, och gör allt för att få stanna kvar i tävlingen.

I gårdagens avsnitt satt flertalet av killarna, alla utom en, i ett av sovrummen i huset och pratade om vilka de skulle nominera. Vissa (till exempel Thorbjörn, som själv är rädd för att åka ut) var väldigt noga med att försöka få ihop gruppen att rösta på samma personer. De "starkare" av killarna ville väldigt gärna vara med och lyssna på vilka de andra tänkte lägga sina röster på, men var noga med att själv inte avslöja något samt mycket noga med att påpeka att de ej var med i någon pakt: "Jag tänker inte pakta!" Thorbjörn kontrade då med "Kalla det vad du vill", alla vet ju vad det innebär att prata om nomineringar. Så fult av killarna att gå ihop och nominera ut Erland, som måste beskrivas som den på riktigt snällaste och typ noblaste killen därinne (inte för att det är så mycket konkurrens om den rollen) (men till exempel var han den enda som reagerade och agerade då en av killarna höll fast och tvingade sig på en av tjejerna!). Dock typiskt killar-i-grupp-beteende att få ut de "svaga".

Killarna överlag, särskilt Anders, Pelle, Thorbjörn och, framför allt, Christoffer, är för jävliga mot tjejerna ibland. Nu senast emot Krissy och Johanna. Krissy till exempel, får så brutalt mycket skit för allt hon gör. Okej att hon kan vara störig, alla därinne är ganska störiga som personer, men hon beter sig inte värre än någon annan, men hon för så mycket mer kritik än alla andra. De ogillar henne som tusan och hon har varit nominerad åtta gånger. Killarna vrider allt Krissy gör till något fel. Hon och Pelle hade ihop det för ett tag sen, de hånglade och myste och sov ihop. Sen vrider Pelle allting till att han inte alls gillar henne och hon är kär i honom och han vill inget särskilt och hon är alltför på och konstig. Det är är inte så himla konstigt att tro att nån som pussar en och sover med en gillar en lite?!

I gårdagens avsnitt så betedde Christoffer sig som ett jävla svin mot Johanna. Han verkar helt galen och skriker på henne. Säger åt henne att hålla käften, att ingen vill höra henne prata. Mitt i gruppen, framför alla andra. Han gick in i hennes rum och tog hennes grejer och gömde hennes grejer. När hon såg honom komma ut, gick hon in själv och tittade och såg att saker saknades och gick sedan in till hans sovrum. Där låg han och "sov" och hon ville leta efter sina saker. Han blev fullständigt skogstokig och börjar skrika på henne och säga att hon ska ut därifrån och inte störa dem när de sover. DET VAR JU HANS FEL??! Han ler inte, han skrattar inte, han bara skriker som en galning. Hans ögon är svarta och hans ansikte kallt. Och det vidriga är att de andra killarna i rummet, som vet exakt vad som skett, de håller med Christoffer och säger åt Johanna att gå ut därifrån. Hon blir gjord idiotförklarad för att hon vill ha tillbaka sina grejer som någon annan stal?! Jag ser detta och blir så jävla arg.

Pelle hade ju som sagt ihop det med Krissy, men sen fick han ihop det med Johanna, kort därefter. De gjorde samma sak, myste och pussades och hånglade och sov ihop osv. Han var jättegullig mot Johanna och kramades och gosade in public. Men sen tröttnade han och ville inte vara med henne längre. Och då när hon typ undrar var som hänt, vill prata, vill fråga om läget pga de var nära, så beter han sig som om hon är ASJOBBIG och typ inkräktar och stör honom. Han ändrar sig i en handvändning och det är hon som är psychot som "stör" och är alltför på när hon vill fråga hur läget är när han sitter ensam och ledsen i ett hörn?!?! Hon vill bara vara snäll men han vänder det till något fult. Och sen får han henne att be om ursäkt. Asså, jag orkar inte med dessa killar.

Johanna och Krissy beter sig EXAKT som alla andra i huset, men de får så sjukt mycket mer skit av killarna än vad till exempel andra killar får. Thorbjörn och Christoffer satt i gårdagens avsnitt och pratade om att snacka skit och prata bakom ryggen på folk. De pratar om Johanna och att de tycker hon är dum och beter sig fel och borde göra si eller så för att vara bättre. De pratar om att Johanna hade kommit till Thorbjörn för att prata ut om situationen med Christoffer (alltså att han hatar henne och beter sig som en galning) och Thorbjörn tycker hon borde vara ärlig och gå direkt till Christoffer istället och prata. Killarna sitter alltså och pratar med varandra om hur dum Johanna är som inte är direkt och rätt fram, och hur oärligt det är att prata bakom ryggen på folk. TYP EXAKT VAD DE GÖR I SAMMA SEKUND!

Och sen det här med pakter ja. Länge var det förbjudet för deltagarna att prata om nomineringar med varandra och därmed kunde de inte skapa pakter, men nu är det förbudet borta och det är fullt tillåtet att gå ihop och bilda en pakt. Killarna var ju som sagt ganska snabba med att gadda ihop sig. De kände sig även säkra på att vinna över tjejerna för de menade att tjejer inte han hålla sams. Gud, vad jag är trött på sen åsikten. Så himla idiotisk och korkad. "Om tjejerna går ihop, är det rena självmordet" menade Erland och Thorbjörn när de pratade. Tjejer kan inte hålla ihop, sade de. Tjejer backstabbar varandra direkt. Killar fungerar bättre i grupp. Sånt jäkla skitsnack! Snälla, sluta prata om att tjejer inte kan hålla samman, men killar skulle vara som nån jävla dröm tillsammans. Tjejer är grymma på att hålla ihop och killar snackar massvis av skit om varandra. Killar i grupp kan vara en jävla katastrof. Jag önskar att de får se sig själva på video och se hur falska deras jäkla bros är.

Jag blir helt utmattad av ilska av att se ett avsnitt av Big Brother.

Inga kommentarer: