lördag 15 november 2014

Salstenta och discobollstopp

Igår skrev jag den första salstentan på sjuksköterskeprogrammet. Puh! Jag är brutalt dålig på att plugga till tenor, men jag är ganska bra på att komma ihåg saker så jag hoppas att jag klarar den. Det började dock lite skakigt igår morse med att hela klassen gick till den salen som stod på schemat och väntade och tiden bara gick och gick och gick och vi trodde det inte skulle bli nån tenta alls. Det visade sig att vi skulle vara i ett helt annat rum och allt blev försenat. Men när det var uppklarat gick det toppen. Eller toppen och toppen, men jag skrev tentan och hade svar på alla frågor i alla fall. Det är ju nåt.

På kvällen gick klassen ut och åt middag. Så himla mysigt ändå att träffa klassen lite socialt. Jag var klädd i den paljettigaste, glittrigaste toppen nånsin och kände mig lite som en levande discoboll.


Idag vaknade jag halv elva och har svinont i nacken. Planen idag är att titta på serier och äta chips.

2 kommentarer:

lovisa sa...

otroligt NAJS tröja! har aldrig fallit för paljetter själv, men det så sablarns tjusigt ut på andra att jag ibland blir sugen. vad ser du på för serie för övrigt? känns som du ser på sådana jag själv skulle gilla, och tar gärna emot tips (fast inte nedladdningstips dock.... *FROM*)

Kajsa sa...

Lovisa: själv älskar jag paljetter, ju mer desto bättre!
Jag laddar ju ner det mesta *host, host icke from*, men jag gillar sjukt många serier, tex The Newsroom, Grey's Anatomy, New Girl, Awkward, Bones, Sherlock, Homeland, Gilmore Girls, osv. Vissa finns ju på Netflix eller typ svtplay. My Mad Fat Diary annars, är ju asbra, eller alla säsonger Skins!