söndag 21 juli 2013

Sommarsysslor

Nu känns det som att det var hur länge sedan som helst som jag skrev nåt här. Men det blir ju lätt så. När det är sommar. När jag är ledig och gör en massa roliga sommarsysslor. Som att åka ut i skärgården till exempel. Det gjorde jag och Daniel tillsammans med Adam och Hallberg igår. Jag hade varken baddräkt eller solskyddsfaktor med mig, så jag fick ligga påklädd på en filt. Men Adam och Hallberg badade. Det är Hallbergs fot som sticker upp ovanför vattenytan.


Jag har varit ute med stor båt också, på sån där Ålandskryssning. Det är roligt, främst för att jag får äta buffémat flera gånger samt vara full på dagtid. Sånt jag gillar. Vi var 18 personer som reste ihop och det var sköj hela tiden.

Hela den här veckan som kommer ska jag också vara ledig. Förhoppningsvis. Och veckan efter det med! Den här veckan ska vi åka till Öland och ha det semesterhärligt. Att vara ledig på sommaren är typ det bästa nånsin. Det var länge sedan jag var det. Jag är glad att jag tog beslutet att vara ledig två veckor den här sommaren, även fast det är obetalt såklart. Det känns himla värt det. Förra året jobbade jag exakt hela sommaren, på två olika jobb. Det är mycket roligare att vara ledig.

1 kommentar:

lisa sa...

ska också vara ledig två veckor nu. så skööönt :)