söndag 7 juli 2013

Hela helgen

Jag har haft en alldeles underbart bra helg. Om en får vara så skrytig.

I fredags jobbade jag och efter jobbet tog jag på mig ett gult halsband och målade naglarna i en matchande färg och cyklade med Daniel och Blixten hem till Daniels föräldrar för att grilla. Det blev himla god mat och jag åt tills jag nästan storknade.


När vi cyklade hem på kvällen var det så himla ljust ute! Koloniområdet såg ut som en liten ministad.


I lördags, alltså igår, hade vi inget inplanerat. Men jag ville hitta på nåt. Det var soligt och det var sommar. Vi bestämde oss raskt för att hälsa på David i Katrineholm och satte oss på första bästa bussen genom Sörmland. 


Genom bussfönstret såg jag många fina fält och ängar. 


 När vi kom fram mötte David oss på centralen och vi gick till mataffären (grabbarnas val) och godisaffären (mitt val). Sedan placerade vi oss i solen på Davids balkong.


När solen blev så varm att vi inte stod ut gick vi in och spelade Super Nintendo och tittade på skräckfilm halva natten. Emellan åt gick vi ut med Blixten och för att hämta Thaimat. En mycket bra kväll, helt klart.
Från Davids balkong såg vi solen gå ned och färga himmelen röd.


I morse började vi med kaffe och jordgubbsfrukost! Mycket välplanerat av oss att handla jordgubbar igår kväll. 
 

Efter frukosten spelade vi lite mer Super Mario (satan vad svårt det är!) och sedan blev det lunch och glass i solen. Jag hoppade in på Åhléns och provade prickiga kläder. Den här satt inge bra, men ett annat prickigt plagg blev mitt.


Efter shopping hoppade jag, Daniel och Blixten på bussen hemåt igen. Det blev en snabbvisit, men oj, så mysigt vi hade det.

Nästan direkt när vi kom hem och gick av bussen tog vi cyklarna ned till Stenvik och tog ett kvällsdopp. Det var varmt i vattnet och efter nån timme i en buss kändes det skönt att bada lite. Blixten har blivit en riktig badhund som gillar vatten. 


Efter doppet trampade vi vidare till Färjeläget och deras glasscafé. Där satt vi med turisterna och jag åt  dagens andra glass och nöjt i kvällssolen. 


Helt klart en mycket bra helg. Det är lite lättare att känna mig redo för en lång arbetsvecka när helgen varit så fantastisk.

Inga kommentarer: