tisdag 20 december 2016

Drittsekk!


Jag är så glad att Skam har kommit in i mitt liv. Jag har slukat alla tre säsongerna och älskar det. Såklart. Så himla bra serie! Och jag vill givetvis prata norska HELA TIDEN. Enda rimliga reaktionen!


Första säsongen handlar om Eva och andra säsongen om Noora och bägge de säsongerna har mycket av tjejgänget med. Älskar det gänget!! Tredje säsongen handlar om Isak, som också är med i säsong ett och två, men inte lika mycket. Isak-säsongen är DÖBRA även fast jag först ba Nej, var är tjejerna?! :( Men sen vart det: :D !


Årets ord är förövrigt Drittsekk! Det kom in i mitt liv sent på året, men vinner ändå alla kategorier pga BÄST.KROPPEN DIN TRENGER POTET! Livsvisdom! Potatis är livet och kroppen behöver det!Det är svårt att skriva om Skam utan att spoila (och jag är kungen av spoilers!) så jag får väl sluta här. Se serien bara! Så kan vi diskutera i smågrupper sen. 

4 kommentarer:

Den där om Jenny sa...

Välkommen till besattheten!

Karin sa...

Ja!! Älskar Skam. Började kolla förra veckan och tänker på det när jag inte kollar. Så jobbigt att vilja prioriterar bort sin bebis för att kolla på en serie, hehe. Längtar till kvällarna då han somnat så att jag kan se tre-fyra avsnitt.

Anna sa...

Jaa, SKAM! <3
Haha, jag typ hittar på grejer att göra för att komma hemifrån och få säga "Ha dää!" när jag går!

Men alltså, vart ser du 3:e säsongen? För den finns ju inte på svt play än..

Kajsa sa...

Anna: NRK play!! Finns med norsk text!