måndag 26 december 2016

Den 26e december

God jul, kära bloggläsare! (Är ni några kvar?)

Idag är det annandag jul och jag har firat min första jul som mamma. Det är ju ganska fantastiskt bara det. Helt plötsligt är jag den vuxna, som ska styra lite (tur att Daniel ansvarade för maten!) och som öppnar paket åt barnet istället för sig själv. Det har känts alldeles underbart.

Nu ligger Folke på golvet och tuggar på en träkloss. Jag satte på Kungens jultal på Svtplay så han skulle ha nåt att titta på. Det är ju viktigt med kultur och sånt där va.


Jag känner mig lite överkörd av trötthet men jag dricker i alla fall kaffe ur en EPISK mugg! Lil' Sebastian!!! Jag fick den i julklapp av Daniel och ÄLSKAR DEN. Och inte bara är den sjukt snygg, den är också väldigt skön att håla och dricka ur.


Idag vaknade jag upp till nyheten att George Michael dött (inte helt sant, jag såg det mitt i natten när Folke försökte amma och andas genom snorig näsa). Det är alltid en lite konstig känsla när kändisar dör. Jag är inget George Michael-fan, men detta är ju Last Christmas-tider så dessa veckor har jag ju hört hans röst flera gånger per dag. Att dö när en bara är 53 år är så himla sorgligt. 2016 slog till igen, liksom.

2 kommentarer:

Anna sa...

Jag läser!! Och jag ÄLSKAR din blogg. Och dig!

Rebecca sa...

Åh, bästa muggen!