fredag 23 september 2016

Höstlistan

Mina planer för hösten

Min plan är att vara föräldraledig och ej försöka ha stress och ångest över att 1. tiden går så överjävulskt form samt 2. att jag ej kommer plugga i höst och därmed ej bli klar samtidigt som mina (gamla) kursare och det känns så himla sämst och det känns lite som jag misslyckats med utbildningen eftersom att jag kommer bli klar i efterhand. Sköna känslor bägge två. Närå, men skämt åsido så ska det bli en fin höst. Så lylligt ändå att kunna vara hemma och se Smulan växa och bli större och häftigare och bara få ägna mig åt honom.

Bästa höststället

Utomhus för att luften är hög och krispig och skönt kylig. Älskar det!! Älskar när det blir lite kallare och jag får ta på mig en kappa och halsduk och mössa. Hösten är liksom MIN tid. Till och med mörkret är lite mysigt (ett kort tag!). Jag är bäst på att romantisera höst. Annars är ju inomhus även det ett bra ställe att vara på för att det regnar och blåser ute och inomhus är det varmt och gött. Jag kan komma in och vara alldeles röd om kinderna och dricka te (typisk höstgrej) framför braskaminen och det doftar brasa och ljus är tända och en film på tvn och det är ganska fantastiskt.

Vad ser du mest och minst fram emot?

Mest ser jag fram emot alla framsteg som Folke (förhoppningsvis) kommer göra. Ser även fram emot några små resor vi har planerade. Jag ser fram emot varje onsdag med babysim. Jag ser fram emot min födelsedag och att det faktiskt ska bli höst på riktigt.

Vad kommer du köpa inför hösten?

Varma höst- och vinterkläder till barnet. Annars kommer vi snart inte kunna vara ute nåt mera för han har typ en (1) lite varmare tröja och ingen jacka eller overall eller liknande. Antagligen även en ny kaffepress för den gamla braiga gick sönder och så köpte vi en ny och den var KASS, så kommer antagligen köpa ytterligare en för det är så himla jobbigt att bli sur och irriterad exakt varje gång en ska dricka kaffe.

Det här läser jag och tittar jag på

Jag tittar på allt som finns på Netflix, hauls på Youtube, American Horror Story (om det inte är för läskigt) och allt som är lättittat och inte kräver 100 procent fokus och uppmärksamhet. Jag läser typ inget alls, men vill läsa MASSOR. Hoppas, önskar och vill ta mig tid att läsa mer.

Vad oroar du dig för?

Pengar :) En blir inte rik av att vara student och sen föräldraledig. Men vem vill vara rik egentligen? (Jag)

Vad vill du verkligen hinna med?

Läsa (som nämt). Ligga med min man. Scrolla Instagram i lugn och ro. Vara social i den mån jag orkar för att inte känna mig stressad. Låta dagarna vara och ta de som de kommer (det är ju liksom inte så ofta i livet en får chans att göra det). Aldrig nånsin ställa klockan på morgonen.

Vad kommer du äta?

Grytor, skulle jag gissa på. Det känns höstigt. Även soppornas årstid är nu. Skulle även tippa på att det bli mycket rester och typ mackor.Listan hittade jag hos Jenny.

Inga kommentarer: